Ştiri din Transilvania

Aqua Park Florești, locul unde se pot distra atât copiii, cât și adulții, la doi pași de Cluj

Începerea sezonului estival și zilele în care mercurul din termometre nu a coborât sub 30 de grade i-au îndemnat pe clujeni să caute locuri unde se pot răcori. Cel mai apreciat, AquaPark-ul din Florești.

 

 


Pentru o zi de vară plină de distracții, clujenii au posibilitatea de a evada din rutina și aglomerația zilnică a orașului la AquaPark-ul Florești, singurul astfel de loc din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Cu o suprafață totală de aproximativ 5.000 de metri pătrați, AquaPark-ul Florești este completat de două unități reprezentative acestui sector, clubul „Laguna” cu o capacitate de 300 de locuri, destinat petrecerilor de noapte, și Pensiunea „Casa Zânelor”, cu servicii de cazare.


 

Complexul dispune de patru piscine, cu două tobogane de aterizare, de 115 metri, respectiv 95 de metri, cu o adâncime de 1,5 metri, cu vârtejuri și hidromasaj, un bazin cu jocuri de apă pentru adolescenți și un bazin pentru copii.


La AquaPark-ul din Florești, clujenii se pot răcori nu doar în apă, ci și pe terasa-bar, cu o capacitate de 200 delocuri, în timp ce iau masa la restaurantul cu autoservire din incintă. Am auzit că aripioarele picante sunt delicioase, mai bune chiar decât cele ale unui renumit fast-food american wink

Pe lângă aceste facilități, vizitatorilor le sunt puse la dispoziție gratuit șezlonguri cu umbreluțe, vestiare cu dulapuri, colaci de salvare.


Programul de funcționare al AquaPark-ului este de la ora 10 la 20, în fiecare zi a săptămânii, iar tarifele de intrare sunt accesibile:

Bilete:
Adulți: 40 de lei
Copii (3 - 14 ani): 30 lei
Copiii sub 3 ani: gratuit
Abonamente (10 intrări):
Adulți: 320 lei
Copii: 240 lei


AquaPark Florești organizează de asemenea majorate, petreceri private, onomastici și petreceri pentru copii. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a AquaPark-ului, sau pe site-ul web al complexului.

Material realizat de Paula COPACIU

abonare newsletter