Ştiri din Transilvania

Horoscop 6 martie 2021. Peștii au intrat într-o mare încurcătură. Fecioarele iubesc de la distanță

Horoscop 6 martie 2021. Racii simt dureri insuportabile. Gemenii au probleme cu banii.

 

 


 

Horoscop 6 martie 2021. Astrele îți aduc cele mai importante vești în această zi. Mai multe zodii trăiesc momente speciale.


 

Berbec


Zodia Berbec. Câteva persoane vă vorbesc pe la spate, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă lăsați pradă răutății altora. Nu luați personal comentariile nefondate. Ele au obiectivul de a vă trage în jos, dar trebuie să fiți puternic. Sunteți în stare să mutați munții când vă puneți asta în cap, nu uitați.

Horoscop 6 martie 2021 Taur

Zodia Taur. Vă dați seama că nu vă mai înțelegeți atât de bine cu un prieten. Persoana aceea ar putea avea sentimente ascunse de dragoste pentru dumneavoastră, dar preferă să vă spună minciuni decât să vă spună adevărul. Ar trebui să încercați să vorbiți totul pe-ndelete până nu va fi prea târziu.


Gemeni

Zodia Gemeni. Sunteți creativ și începeți să vă gândiți la tot felul de moduri prin care ați putea să vă petreceți mai bine și mai eficient timpul. Aveți totuși grijă să nu vă încărcați cu responsabilități pe care să nu le puteți duce la un bun sfârșit. Partea financiară atârnă. Ar trebui să economisiți. Nu uitați că banii nu cresc în copaci.


Horoscop 6 martie 2021 Rac

Zodia Rac. Sunteți determinat să obțineți ceea ce vă doriți, dar vă trebuie puțină organizare. Starea de sănătate vă încurcă să realizați tot ce vă propuneți în ultimul timp. Deveniți iritat și relaționați greu cu alte persoane pentru că sunteți tot timpul stresat. Ar trebui să începeți să aveți mai mare grijă de sănătate. Niște dureri insuportabile ar putea să vă copleșească.

Leu

Zodia Leu. În ultimul timp nu mai sunteți atât de răbdător. Simțiți că toate lucrurile rele se întâmplă în același timp și vreți să vă răzbunați, inconștient, desigur. Totuși, aceasta nu este cea mai bună opțiune. Nu rezolvați nimic cu furia, doar vă veți adânci mai tare în situații neplăcute.

Horoscop 6 martie 2021 Fecioară

Zodia Fecioară. E momentul să fiți sincer atât cu dumneavoastră, cât și cu persoana pe care o admirați de la distanță. Cu toate că tot ce pare că e între voi e o relație de prietenie, amândoi știți că sunteți compatibili unul cu altul și e timpul să treceți la mișcare. Nu vă mai ascundeți sentimentele. Altfel veți regreta.

Balanță

Oboseala vă copleșește într-un final. Chiar dacă v-ați pus în cap că puteți să depășiți orice și că nu veți ceda, acest lucru s-ar putea întâmpla dacă nu luați o pauză. Toate greutățile prin care ați trecut vor umple paharul mai repede sau mai târziu și veți ceda, dar, cel mai important, veți uita să profitați de lucrurile frumoase din jur.

Scorpion

Sunteți mai impulsiv azi, lucru care nu o să vă fie nicicum de folos. Vă asumați niște lucruri care vă depășeșc și luați responsabilitățile altor persoane asupra voastră. Știți că nu merită, atunci de ce o faceți? Începeți să vă gândiți mai mult la dumneavoastră. Norocul nu o să pice din cer fără ca dumneavoastră să încercați să faceți să vă fie bine în primul rând.

Horoscop 6 martie 2021 Săgetător

Zodia Săgetător. Sunteți îngrijorat de starea financiară pe care o aveți. Chiar dacă simțiți o lipsă mare de bani asta nu înseamnă că vine sfârșitul lumii. Încercați să vă gestionați mai bine cheltuielile, pas care vă va duce pe drumul cel bun. Nu trebuie să faceți o mișcare radicală. Mai bine vă rezolvați problemele cu pași mici. Fericirea vine cu timpul.

Capricorn

Zodia Capricorn. Aveți nevoie de o ieșire în natură sau în oraș, oriunde de fapt. Vă simțiți prins într-o cutie fără scăpare. Sarcinile de la locul de muncă și stresul de acasă v-a ajuns până peste cap. E momentul să faceți o mișcare nebunească și să ieșiți din bulă. Explorați lumea din jur!

Horoscop 6 martie 2021 Vărsător

Zodia Vărăstor. Vă e dor de un concediu tipic, normal. Nu mai suportați restricțiile care vă sufocă. Vă visați pe o plajă, la bronzat, sau pe un munte într-o drumeție. Poate pur și simplu vreți să leneviți toată ziua pe canapea în fața televizorului! Ei bine, a venit timpul să faceți aceste lucruri. Mai spuneți „nu” câteodată altora și „da” propriei persoane. Veți avea niște clipe minunate!

Pești

Zodia Pești. Vă simțiți presat din toate părțile. O problemă mare vă stăpânește gândurile pentru că nu știți cum să o rezolvați. Încercați să găsiți idei, nu știți cum să ieșiți dintr-o încurcătură. Faptul că vă gândiți constant la acest lucru și nu spuneți nimănui ce vi s-a întâmplat poate să vă facă să suferiți. E timpul să cereți ajutorul apropiaților. Sigur vor fi acolo pentru dumneavoastră.

abonare newsletter