Ştiri din Transilvania

Horoscop. Zodiacul iubirii. Află dacă îți vei întâlni sufletul pereche

Horoscop. Zodiacul iubirii. Anul acesta este special. Iubirea plutește în aer pentru câteva zodii.

 

 


Horoscop. Zodiacul iubirii. Anul acesta va fi plin de surprize pentru unele zodii, iar altele vor avea parte de câteva probleme în dragoste. Află dacă îți vei cunoaște sufeltul pereche anul acesta.

Berbec


Anul acesta berbecii vor avea parte de multă iubire. Este greu de crezut, dar anul acesta fericirea le va sari direct în față. În câteva luni își vor întâlni sufletul pereche, iar alături de el vor trăi cele mai frumoase momente de până acum.

Horoscop. Zodiacul iubirii. Când te vei îndrăgosti?

Taur


Taurii sunt deja îndrăgostiți până peste cap. Persoana de lângă ei este cea perfecta. Au parte de multă iubire și pasiune, iar acest lucru îi completează extrem de bine. La final de an se anunță clopote de nuntă.

Gemeni
Pentru Gemeni lucrurile nu stau chiar atât de bine. Au parte de relații amoroase, dar nimic nu este serios. Ei trebuie să se ocupe de muncă, pentru că asta este prioritar acum. La final de an vor face niște schimbări esențiale.


Horoscop. Zodiacul iubirii. Când te vei căsători?

Rac

Racii sunt înflăcărați! Au parte de un an plin de pasiune, dar nu chiar atât de multă iubire. Lor le place să exploreze foarte mult, iar faptul că sunt încă singuri îi ajută mult. La mijlocul anului vor avea parte de o surpirză.


Leu
Leii nu au parte de cel mai bun an. Relația cea lungă se distruge încet. Dar capul sus! Mereu când pleacă vineva, face loc unui om mai bun. Iubirile se vor ține lanț de tine în acest an. Mereu vei avea parte de dragoste.

Fecioara
Fecioarele vor fi foarte fericite, pentru că în câteva luni va apărea un inel pe mână! Iubirea plutește în aer pentru tine și partenerul tău, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Luna de miere va fi spectaculoasă.

Balanta
Blanațele vor avea parte de momentul mult așteptat. Persoana de care sunt îndrăgostiți până peste cap, le oferă semne clare. O nouă relație vine, dar nu se știe dacă este de durată. Însă nu te îngrijora, vei avea parte de multe surprize plăcute anul acesta.

Scorpion
O persoană din trecut apare la ușa ta. La început nu vei foarte încântat, însă cu timpul îți vei da seama că acea persoană a lipsit până acum din decorul tău și din viața ta. Se reaprinde flacăra pasiunii, iar momentele de neuitat vor fi pe bandă rulantă.

Sagetator
 Tu deja te-ai îndrăgostit, însă nu știi dacă sentimental este reciproc. Ei bine, chiar este! O perioadă veți sta departe, dar după vă veți reuni, iar lucurile se vor concretiza. Liniștea vine spre sufletul tău, fii pregătit să o prinzi.

Capricorn
Acesta este anul tău! Ai așteptat mult și bine până să vină acest moment. Ai avut iubiri trecătoare până acum, însă luna care vine va fi specială. Vei găsi persoana potrivită, iar fluturii vor apărea în stomac. Vei fi fericit și te vei putea bucura din nou de viață.

Varsator
Nu te îndrăgostești des, dar acum va veni momentul. Trebuie să lași această persoană să se aproprie de tine. Înceracă să uiți fosta iubire, pentru că nu se mai întoarce. Iubirea pentru tine este dificilă, însă acest lucru te definește. Lasă persoana să se apropie de tine, vei avea de câștigat.

Pesti
Iubirea te definește. Nu poți să stai singur, iar asta este clar. Ei bine, ai noroc. Anula cesta vei întâlni persoana potrivită, dar nu chiar acum. Mai ai răbdare, iar lucrurile se vor așterne așa cum trebuie. La final de an vei avea parte de o surpirză foarte mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter