Ştiri din Transilvania

A făcut furori la UNTOLD, iar acum face un gest URIAȘ! Reunire FANTASTICĂ în muzică

Superstarul care a umplut până la refuz Cluj Arena la UNTOLD 2019 recurge la un gest extrem de apreciat de fanii din întreaga lume.

a-facut-furori-la-untold-iar-acum-face-un-gest-urias-reunire-fantastica-in-muzica, sursă foto: UNTOLD a-facut-furori-la-untold-iar-acum-face-un-gest-urias-reunire-fantastica-in-muzica, sursă foto: UNTOLD

Cântăreţul şi compozitorul britanic Robbie Williams, căci despre el este vorba, se va reuni cu fosta lui trupă, Take That, într-un concert virtual. Acesta este organizat în scopuri caritabile, pentru organizaţiile afectate de pandemia de coronavirus. Spectacolul va putea fi urmărit vineri, 29 mai, la ora 19:00 GMT, (21:00 ora României), pe Youtube şi Facebook Live.

Astfel, popularul artist în vârstă de 46 de ani va cânta din nou alături de Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, într-un spectacol realizat din izolare. Williams s-a despărţit de Take That pentru a începe o carieră solo, în 1995, înainte de a reveni în 2010, pentru a înregistra cel de-al şaselea album de studio al trupei intitulat „Progress”.


CITEȘTE ȘI:

MAGISTRAL! Robbie Williams, recital de zile mari la UNTOLD pe un stadion arhiplin VIDEO

 


„Este extraordinar să ne putem reuni cu Robbie şi suntem încântaţi să participăm la acest concert unic pe care lumea întreagă îl va putea urmări din casele lor”, au spus membrii trupei Take That. Robbie Williams a recunoscut la rândul său că de abia aşteaptă să cânte împreună cu foştii săi colegi: „Este mereu o plăcere!”, a spus artistul.

Anul trecut, la ediția aniversară UNTOLD 2019, spectacolul artistului britanic a închis porțile stadionului din Parcul Central, Cluj Arena fiind neîncăpătoare cu zeci de minute înainte ca show-ul lui Robbie să înceapă. Spectatorii și-au făcut încălzirea cu rapperul britanic Tinie Tempah, păstrând suficientă energie pentru concertul de o oră și jumătate al fostului solist de la Take That.


CITEȘTE ȘI:

 


O vară fără UNTOLD, Electric Castle și TIFF. Cum sunt afectați clujenii de marile festivaluri?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter