Ştiri din Transilvania

Tragedie în Bistrița-Năsăud. Un copil de 13 ani a murit în timpul unui antrenament de fotbal.

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru, județul Bistrița-Năsăud, a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună.

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru, județul Bistrița-Năsăud, a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport/ Foto: Poliția Română - Facebook Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru, județul Bistrița-Năsăud, a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport/ Foto: Poliția Română - Facebook

 

 


Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit Agerpres.

 


Tragedia s-a produs miercuri seara, iar la caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardiorespirator.

Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fără succes, astfel că echipajele medicale au declarat decesul copilului la locul solicitării. În cauză a fost dispusă şi necropsia, pentru a se stabili cauza exactă a decesului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 7 ani, mort după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Mama care și-a aruncat copilul nou-născut în deșeurile de la Pata Rât, de negăsit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter