Ştiri din Transilvania

Trei adolescente, date dispărute dintr-un centru de plasament. Au fost găsite de polițiștii clujeni.

Trei adolescente din Bistrița-Năsăud au fost date dispărute după ce au plecat dintr-un centru de plasament. Acestea au fost găsite de polițiștii clujeni în două trenuri.

Tren CFR/ Foto: CFR Călători - Facebook Tren CFR/ Foto: CFR Călători - Facebook

 

 


Polițiștii clujeni au ajutat la identificarea a trei minore date dispărute din centrele de plasament.

 


Acestea au fost găsite în două trenuri.

„La data de 13 februarie 2024, în jurul orei 12.05, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud - Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Sărăţel au depistat o minoră, de 15 ani, care figura în bazele de date ale Poliţiei Române ca dispărută. Aceasta ar fi plecat voluntar dintr-o casă de tip familial, la data de 7 ianuarie 2024. În urma verificărilor efectuate, minora nu prezenta urme de violenţă pe corp şi nici nu a fost victima vreunei infracţiuni. Aceasta a fost predată reprezentanţilor casei de tip familial din judeţul Bistriţa-Năsăud.


La data de 13 februarie 2024, în jurul orei 16.40, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud - Postul de Poliţie Transporturi Beclean pe Someş au depistat două minore care figurau dispărute în bazele de date ale Poliţiei Române. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acestea ar fi plecat voluntar dintr-o casă de tip familial, la data de 10 februarie 2024. De asemenea, minorele nu prezentau urme de violenţă pe corp şi nu au fost victimele vreunei infracţiuni. Cele două au fost predate reprezentanţilor casei de tip familial din judeţul Bistriţa-Năsăud”, a transmis IGPR.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul dispărut sâmbătă în apele râului Someș a fost găsit mort, la Bunești

Dispărut din 2014! În urmă cu 8 ani, un tânăr a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă!

abonare newsletter