Ştiri din Transilvania

Accident pe lotul nedeschis A3 Chețani-Câmpia Turzii. Patru muncitori au fost răniți.

Incredibil! Primul accident de pe lotul Chețani - Câmpia Turzii a avut loc înainte de inaugurare.

Accident pe lotul nedeschis A3 Chețani-Câmpia Turzii. FOTO: ISU Mureș Accident pe lotul nedeschis A3 Chețani-Câmpia Turzii. FOTO: ISU Mureș

 

 


Două utilaje şi o autoutilitară de transport personal şi materiale au fost implicate, marţi seară, într-un accident pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3 Câmpia Turzii - Cheţani. Patru persoane, muncitori de pe acest șantier, au fost rănite, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, citat de Agerpres.

 


„Punctul de Lucru Luduş a intervenit cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier produs pe tronsonul nedeschis al autostrăzii A3 Câmpia Turzii - Cheţani. Evenimentul s-a produs între două utilaje şi o autoutilitară de transport personal şi materiale, cu un total de 7 persoane implicate. Acestea au fost imediat preluate de ambulanţa SMURD, precum şi de cele 2 echipaje medicale SAJ prezente la faţa locului”, a precizat ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, patru dintre persoanele implicate au suferit leziuni şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.


„Celelalte trei sunt de cod verde, nu prezintă leziuni în urma accidentului”, a transmis ISU.

La faţa locului a fost alocată o ambulanţă SMURD B2 şi ambulanţa SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă pentru evaluare şi acordare a primului ajutor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Octavian Goga din Cluj-Napoca. Două persoane, consultate de către SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter