Ştiri din Transilvania

Copil de patru ani, bătut cu cruzime de părinți pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță. Și mama, și tatăl au ajuns în arest.

Caz șocant în Brașov, unde un copil de patru ani a fost bătut de părinți pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță. Și mama, și tatăl au ajuns în arest.

Abuz minor/Foto: Depositphotos.com Abuz minor/Foto: Depositphotos.com

 

 


Doi soţi din Braşov au fost reţinuţi de poliţişti şi, ulterior, arestați, după ce şi-au bătut copilul, în vârstă de 4 ani, pentru că avea un comportament neadecvat la grădiniţă.

 


Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de două persoane cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma lovirilor sau a altor violenţe.

Potrivit anchetatorilor, cei doi părinți şi-au lovit repetat copilul cu palmele în zona feței, în zona lombară și în zona fesieră, cauzându-i leziuni traumatice semnificative. 


CITEȘTE ȘI: 
Violența domestică în România: actul sexual cu un minor și violul, cel mai des întâlnite infracțiuni, după lovire

„În data de 20 noiembrie, în cursul serii, în timp ce se aflau în locuinţa situată în municipiul Braşov, pe motiv că avea un comportament neadecvat la grădiniţă, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, ambii în vârstă de 28 de ani, au agresat-o fizic pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 4 ani, care se afla în îngrijirea şi sub ocrotirea lor, lovind-o în mod repetat cu palmele în zona feţei, în zona lombară şi în zona fesieră, fiindu-i astfel provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale”, Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Inițial, copilul a fost  internat la spital şi, ulterior, preluat la un centru pentru minori din sistemul de protecţie.


Tatăl copilului a fost arestat preventiv pentru 30 zile, în baza deciziei Judecătoriei Braşov, iar mama acestuia a primit arest la domiciliu.

Ambii sunt cercetaţi pentru violenţă în familie, sub forma loviturilor sau a altor violenţe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Clujul a înregistrat 1.277 de cazuri de violență în familie, în 2022! Victimele au cerut sute de ordine de protecție

Copil de 5 ani, transportat la spital cu ruptură de splină, după ce ar fi fost bătut de propriul tată

Ultimele Stiri
abonare newsletter