Ştiri din Transilvania

A murit omul de afaceri din Sibiu care a fost atacat de hoți în propria casă. Indivizii care l-au jefuit, căutați de Poliție

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost atacat de trei indivizi mascați în propria casă, a murit marți seară la spital. Bărbații care i-au spart locuința sunt în continuare căutați de polițiști.

Bărbatul a fost bătut de hoți în propria casă/ Foto: mesageruldesibiu.ro Bărbatul a fost bătut de hoți în propria casă/ Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Omul de afaceri bătut de hoți în casa sa de pe strada Moldoveanu duminică noapte a murit în această seară la spital, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Potrivit sursei citate anterior, omul de afaceri a fost atacat în propria locuință de trei indivizi în cursul nopții de duminică spre luni.

După ce l-au lovit și l-au imobilizat, agresorii au amenințat-o pe fiica acestuia cu un pistol pentru a le da banii din casă. În final agresorii au furat mai multe ceasuri.


Adrian Kreiner a fost transportat la spital în stare de inconștiență și a fost în permanență în stare foarte gravă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu desfășoară în prezent cercetări pentru identificarea agresorilor.


„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să – i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a transmis Decebal Todarita, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Poliţiştii au fost sesizaţi asupra furtului şi agresiunii, la jumătate de oră după ce a avut loc evenimentul din noaptea de duminică spre luni.


„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03:00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar şi ar fi sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Sibiu a ajuns în comă profundă la spital, după ce a fost bătut de hoți în propria casă

Un francez s-a aruncat din maşină pe autostradă. E în comă la spital. Totul ar fi început de la o ceartă cu iubita.

Ultimele Stiri
abonare newsletter