Ştiri din Transilvania

Accident mortal. A furat o mașină de taxi și a intrat cu ea în scara unui bloc

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a intrat cu un taximetru în scara unui bloc din municipiul Satu Mare. Acesta furase maşina unui taximetrist, după ce au avut loc discuţii cu privire la achitarea unei curse.

Accident mortal în Satu Mare/Foto ISU Satu Mare Accident mortal în Satu Mare/Foto ISU Satu Mare

 

 


Un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina într-un bloc. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit la scurt timp după accident, eforturile de resuscitare fiind sortite eșecului. 

 


 „La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio-respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la faţa locului”, potrivit ISU Satu Mare. 

Mai mult, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 28 de ani a furat mașina unui taximetrist, cu care a avut o discuție în contradictoriu pe seama prețului cursei. 


„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul şi cu peretele unui bloc de locuinţe. Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani”, conform IPJ Satu Mare. 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. O mașină a intrat într-o țeavă de gaz, în Mihai Viteazu (Cluj)! UPDATE: Șoferul a murit

abonare newsletter