Ştiri din Transilvania

Bărbat, arestat preventiv pentru că și-a strâns de gât și înjunghiat concubina. Femeia a scăpat cu viață

Un bărbat în vârstă de 47 ani din Oradea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este anchetat pentru tentativă de omor după ce şi-a strâns de gât concubina, iar apoi a şi înjunghiat-o de mai multe ori.

Femeia a fost strânsă de gât și înjunghiată/ Foto: pexels.com Femeia a fost strânsă de gât și înjunghiată/ Foto: pexels.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 47 ani din Oradea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este anchetat pentru tentativă de omor după ce şi-a strâns de gât concubina, iar apoi a şi înjunghiat-o de mai multe ori, femeia reuşind să scape cu viaţă, a informat luni, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit agerpres.ro

 


Potrivit sursei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.N.G., în vârstă de 47 ani pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma tentativei de omor.

CITEȘTE ȘI:
Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

„Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 22.09.2023, în jurul orei 07.00, în timp ce inculpatul S.N.G. se afla în imobilul situat în Oradea, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a strâns-o de gât cu mâna pe concubina sa F.M.G. şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit, fiind vizată zona toracică, victima reuşind să pareze şi să se apere de lovituri, ocazie cu care i-au fost provocate mai multe leziuni care au necesitat pentru vindecare 9 (nouă) zile îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului.


Prin ordonanţa din data de 22.09.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor inculpatul a fost reţinut pe o durată de 24 ore începând cu ora 17:50.

La data de 23.09.2023 procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Bihor. În data de 23.09.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat, în Constanța

Bărbat înjunghiat în gât cu o şurubelniţă de un soț gelos, lângă un supermarket. Agresorul avea la el și un pistol

abonare newsletter