Ştiri din Transilvania

Femeie arestată după ce și-a înjunghiat concubinul. Totul a pornit de la o ceartă

O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen.

O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen/ Foto: depositphotos.com O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen/ Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen, a informat luni, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

CITEȘTE ȘI:
Bărbatul înjunghiat în barul din Jucu a ajuns la ATI în Cluj-Napoca! Agresorul său a MURIT după ce s-a rănit singur

„În fapt s-a reţinut că, în data de 8 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între inculpată şi persoana vătămată, concubinul acesteia, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care femeia a luat un cuţit cu lama de opt centimetri şi i-a aplicat bărbatului o lovitură cu cuţitul în zona abdominală, provocându-i o plagă înţepată penetrantă în cavitatea peritoneală, punându-i în primejdie viaţa”, se arată în comunicatul procurorilor.


Potrivit sursei citate, în aceeaşi zi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei pe o durată de 24 de ore, iar în 9 septembrie, procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, măsură admisă de judecătorul de la Tribunalul Sălaj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un elev clujean, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. A înjunghiat un băiat pe care l-a provocat pe Instagram

Băiat de 14 ani din Iași, înjunghiat de un adolescent de 17 ani, în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui

abonare newsletter