Ştiri din Transilvania

Cum s-a produs accidentul înfiorător în care un motociclist din Florești a murit. Bărbatul a decedat în urma impactului

Un motociclist din judeţul Cluj a decedat, luni seara, în urma coliziunii cu un utilaj special pentru exploatarea lemnului. Bărbatul a murit în urma impactului.

Intervenție a pompierilor clujeni pentru salvarea unui bărbat/ Foto: arhivă ISU Cluj Intervenție a pompierilor clujeni pentru salvarea unui bărbat/ Foto: arhivă ISU Cluj

 

 


Un motociclist din judeţul Cluj a decedat, luni seara, în urma coliziunii cu un utilaj special pentru exploatarea lemnului- TAF, accidentul având loc pe DN 75, pe raza oraşului Baia de Arieş.

 


„Un accident rutier s-a produs pe DN 75, pe raza oraşului Baia de Arieş, unde un motociclist a intrat în coliziune cu un TAF. (...). Din păcate, motociclistul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Cluj, a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

CITEȘTE ȘI:
Accident înfiorător. Un motociclist din Florești a murit după ce a intrat într-un camion

Conform sursei citate, în jurul orei 18:45, un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un tractor pe un drum secundar, ar fi pătruns pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 + 600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.


În urma impactului, motociclistul a decedat. Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motociclist rănit într-un accident în Petreștii de Jos. Al treilea pe ziua de azi!

Sezonul accidentelor cu motocicliști. Motociclist rănit la Cuzdrioara, după o depășire periculoasă

Ultimele Stiri
abonare newsletter