Ştiri din Transilvania

Un tânăr a evadat din arest la domiciliu și a mers la furat. A sustras dintr-o casă bani și bijuterii

Un tânăr din Alba care ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu a pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei din oraşul Ocna Mureş, de unde a sustras bani şi bijuterii.

Bijuterii lăsate pe masă/ Foto: depositphotos.com Bijuterii lăsate pe masă/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr din Alba care ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu a pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei din oraşul Ocna Mureş, de unde a sustras bani şi bijuterii, potrivit unui comunicat transmis, joi, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

 


„La data de 19 iulie 2023, poliţiştii din Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Ocna Mureş, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi evadare. 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, fiind sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei din Ocna Mureş, iar din interiorul acesteia ar fi sustras o sumă de bani şi bijuterii, prejudiciu total fiind estimat, de victimă, la 500 de lei”, se menţionează în comunicat.

IPJ Alba precizează că tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, mai arată sursa citată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, prinși în mașină cu peste 4 kg de droguri de mare risc. Polițiștii au confiscat bani, telefoane și bijuterii. VIDEO

Casa parohială din Copăceni, SPARTĂ în noaptea de Înviere! Hoțul a furat bijuterii de mii de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter