Ştiri din Transilvania

Caz șocant. Un bărbat a ucis un porc și și-a amenințat soția și fiica

Un bărbat din Arieşeni a fost reţinut după ce, încălcând prevederile unui ordin de protecţie provizoriu emis de către poliţişti, s-ar fi deplasat la locuinţa familiei, unde şi-ar fi ameninţat soţia şi fiica.

Porci în aer liber/ Foto: pixabay.com Porci în aer liber/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din Arieşeni a fost reţinut după ce, încălcând prevederile unui ordin de protecţie provizoriu emis de către poliţişti, s-ar fi deplasat la locuinţa familiei, unde şi-ar fi ameninţat soţia şi fiica, şi unde, totodată, ar fi ucis un porc aflat într-o anexă a gospodăriei.

 


„La data de 6 iulie 2023, poliţiştii din Câmpeni au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Arieşeni, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, ameninţare şi acte de cruzime faţă de animale. 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 6 iulie 2023, încălcând prevederile ordinului de protecţie provizoriu emis de către poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, ca urmare a faptului că bărbatul s-a manifestat violent faţă de membrii familiei sale, s-ar fi deplasat la locuinţa comună unde şi-ar fi ameninţat soţia şi fiica, cu acte de violenţă, şi unde ar fi ucis un porc aflat într-o anexă a gospodăriei”, se menţionează într-un comunicat transmis vineri Agerpres de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Momente de teroare în Baciu. Câini agresivi au intrat într-o curte și au omorât zeci de pui! „Copilul meu se joacă acolo!”

Inuman. Câini legați unul de celălalt în câmp, găsiți aproape înghețați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter