Actualitate

Accident între două mașini în Bunești, Cluj! O persoană a fost transportată la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, joi seară, în localitatea Bunești, județul Cluj. În accident au fost implicate două mașini.

Accident în Bunești/ Foto: ISU Cluj Accident în Bunești/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, joi seară, în localitatea Bunești, județul Cluj.

 


În urma accidentului un bărbat a fost transportat la spital.

Accident în Bunești/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Bunești.
La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. 
Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, bărbatul prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: „La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier, produs pe DN1C, în localitatea Bunești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, circula cu autoturismul înspre municipiul Dej, iar după o curbă la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Dej.
În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferul de 19 ani care a făcut accident pe Corneliu Coposu, în stare gravă la spital! Paramedicii l-au găsit inconștient. FOTO

Accident pe Autostrada Transilvania. Un bărbat a ajuns la spital

abonare newsletter