Ştiri din Transilvania

Imagini cu puternic impact emoțional! O tânără mamă şi-a abandonat bebeluşul pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă el

Caz revoltător în Șeica Mare, județul Sibiu. Angajații Primăriei au găsit marți dimineață un bebeluș abandonat pe câmp.

Caz revoltător în Șeica Mare, județul Sibiu/ Foto: mesageruldesibiu.ro Caz revoltător în Șeica Mare, județul Sibiu/ Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Caz REVOLTĂTOR în Șeica Mare. Angajații Primăriei au găsit în această dimineață un bebeluș abandonat pe câmp, în Șeica Mare la intrarea în Boarta. În scurt timp a fost găsită și mama micuței, care a recunoscut că l-a abandonat și că nu îl mai vrea, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Aceștia mergeau să efectueze o serie de lucrări publice în zonă și au văzut copilul din camionetă, potrivit primarului. 

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care au sesizat și DGASPC-ul. Fetița, în vârstă de 5 săptămâni, a rămas internată în spital.


„Azi, 7 martie a.c., în jurul orei 09.30, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că a găsit un copil mic, într-un șanț de pe marginea DJ 141A, la intrarea în localitatea Boarta.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o fetiță de vârstă fragedă, mama acesteia fiind identificată și depistată în foarte scurt timp. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Târnava.


Mama și fiica au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș, fetița în vârstă de 5 săptămâni rămânând internată. Reprezentanții DGASPC au fost anunțați cu privire la cele constatate de către polițiști, care au declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de abandon de familie și rele tratamente aplicate minorului”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.


Răspunsul DGASPC poate fi citit AICI.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă oribilă în Satu Mare. O mamă şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei

Caz șocant în aeroport! Doi părinţi și-au abandonat copilul la check-in, după ce au refuzat să cumpere bilet pentru cel mic

abonare newsletter