Ştiri din Transilvania

Cursă în bikini pe pârtie, la Păltiniș! Concurentele se întrec pe schiuri sau snowboard, în costume de baie

În weekend are loc cel mai memorabil concurs al sezonului rece. Iubitoarele de sporturi de iarnă se vor întrece în bikini într-o cursă pe pârtie, la Păltiniș.

Concurs în bikini la Păltiniș / Foto: Arena Platoș Concurs în bikini la Păltiniș / Foto: Arena Platoș

 

 


Primul weekend de primăvară readuce la Arena Platoș cel mai haios și mai inedit concurs al sezonului, Bikini Race. Concurentele se vor întrece pe schiuri sau placă și vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la ediția din acest, care va avea loc sâmbătă, 4 martie, scrie  mesageruldesibiu.ro.

 


Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv.

Ediția din acest an va trece concurentele prin șase probe: prezentare pe catwalk și întrebări de cultură generală, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoș Păltiniș, probă de limbo pe schiuri sau pe placă, o probă de coborât pe sanie, una de construit oameni de zăpadă urmată de o probă de aruncat cu bulgări la țintă, în… oamenii de zăpadă. Proba de aruncat cu bulgări se va desfășura în mișcare, pe banda școlii de schi Arena Platoș.


Marea câștigătoare a ediției din acest an va primi un voucher în valoare de 1000 de euro din partea www.vacanta-me.eu, pentru o excursie la schi în Austria. 

Află mai multe detalii pe mesageruldesibiu.ro.


 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traseele turistice din zona Lacului Tarnița, ÎNCHISE din cauza ninsorilor din ultimele zile

Risc însemnat de AVALANȘĂ la Vlădeasa. Salvamont: „Siguranța e pe primul loc”

abonare newsletter