Ştiri din Transilvania

Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată, după ploile torențiale. VIDEO viral

Ploile torențiale au făcut ravagii în județul Sibiu. Străzile s-au inundat, iar un tânăr s-a aruncat în apă și a „înotat” pe lângă mașini.

Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată / Foto: captură ecran - Facebook Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată / Foto: captură ecran - Facebook

 

 


Faptul că românul știe să facă întotdeauna haz de necaz nu mai este un secret pentru nimeni.

Un medieșean s-a filmat în timp ce plonja și înota pe o stradă inundată de ruperea de nori de ieri după-amiază, iar video-ul a devenit rapid viral pe internet, scrie mesageruldesibiu.ro.


A fost cod ROȘU de furtuni și ploi abundente care au lovit zona de nord a județlui. În multe localități, precum Mediaș sau Dumbrăveni, canalizarea nu a mai făcut față, iar străzile au devenit adevărate lacuri de acumulare.

Oamenii însă și-au păstrat optimismul și au făcut haz de necaz. Video-ul cu tânărul care a sărit în apă a devenit rapid viral. În numai 4 ore a străns peste 35.000 de vizualizări.


Sursa video: Facebook Florin Ionel

CITEȘTE ȘI:

O ploaie a făcut ravagii la un bloc din Florești: apa a intrat în scară și a făcut pâraie pe străzi. Primar: „Se fac verificări ca să remediem ce ține de noi”

COD GALBEN de inundații pe râuri din 33 de județe, inclusiv Cluj! Posibile depășiri ale cotelor de apărare

Ultimele Stiri
abonare newsletter