Sport

Baschet: S-a amânat din nou meciul cu Ciuc

<p>Meciul restanță din etapa a 12-a a Diviziei A dintre BC Miercurea Ciuc și „U“ Mobitelco BT, programat marți la 20.30, nu s-a mai desfășurat din cauza defectării unuia dintre panourile de joc din Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc.</p>

 

„Este bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. Panoul s-a rupt când nu era nimeni în preajma lui, altfel ar fi fost o tragedie. Secunzii noștri părăsiseră zona cu câteva minute înainte, retrăgându-se la vestiare pentru ședința tehnică de dinaintea meciului, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă vreunul dintre ei era lângă panou. Pur și simplu s-a desprins dintr-o dată, putea să fie un dezastru!“, a declarat președintele executiv al echipei, Mircea Cristescu.

Conducerile ambelor echipe au decis ca meciul să se joace la o dată ce se va stabili ulterior. Astfel, următoarea partidă pentru echipa clujeană este programată sâmbătă, 14 ianuarie, în compania celor de la CSU Asesoft Ploiești și contează pentru etapa a16-a a Diviziei A. Meciul se va disputa de la ora 19 în Sala Sporturilor „Horia Demian“ și va fi transmis în direct de Digisport 1.

abonare newsletter