Sport

Final de drum pentru Moruțan în Turcia? Fotbalistul clujean ar putea ajunge în alt campionat

Olimpiu Moruțan, 22 de ani, are probleme de adaptare în Turcia și sunt șanse să fie împrumutat la altă echipă.

Final de drum pentru Moruțan în Turcia? Fotbalistul clujean ar putea ajunge în alt campionat Final de drum pentru Moruțan în Turcia? Fotbalistul clujean ar putea ajunge în alt campionat

 

Ultimul produs de marcă al celor de la Universitatea Cluj a fost transferat în această toamnă în Turcia. Moruțan a jucat 21 de meciuri și are 3 goluri și 3 pase decisive, dar anumite schimbări din cadrul clubului i-ar putea fi fatale.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Moruțan a fost adus la Galatasaray de Fatih Terim, însă legendarul antrenor al echipei a fost îndepărtat. În locul lui Terim a fost adus Domenec Torrent, un antrenor care nu pare dispus să îl folosească pe Moruțan. 

Torrent i-ar fi transmis deja lui Pasquale Sensibile, noul director sportiv al echipei, că nu îl mai vrea la echipă pe Moruțan. Oficialul celor de la Galatasaray a căutat în ultimele zile mai multe variante de transfer pentru Moruțan, iar un împrumut la Pogon Szczecin, în Polonia, este cea mai la îndemână variantă din sezonul viitor.


Olimpiu Moruțan a avut de la început probleme de adaptare în Turcia, marele dezavantaj fiind legat de faptul că el nu vorbea limba engleză în momentul transferului.

În ultimele cinci meciuri disputate de Galatasaray, Moruțan a jucat doar 24 de minute.

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL! Morutan a semnat cu FCSB

Clujeanul Moruțan are Turcia la picioare! Șefii de la Galatasary vor să-l vândă la granzii Europei

abonare newsletter