Sport

Dan Petrescu, nemulțumit că Dinamo a luat patru jucători de la Gaz Metan: „Ăsta e norocul lui CFR. Mai jucăm o dată cu Mediaș”

Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ce echipa din București a confirmat transferurile pentru trei jucători din Liga 1.

Dan Petrescu se teme de meciul cu Dinamo Dan Petrescu se teme de meciul cu Dinamo


CFR Cluj a jucat în weekend cu Gaz Metan și a câștigat abia în minutele de prelungiri.  Trupa din Gruia se va duela  din nou cu o parte din jucătorii care au jucat la Mediaș, după ce aceștia au obținut rezilierea contractului și s-au înțeles cu Dinamo.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar au semnat cu Dinamo și cel mai probabil vor fi apți de joc pentru duelul cu CFR Cluj. 


„Ăsta e 'norocul' lui CFR. După ce plecăm noi de acolo s-au lăsat şi nu mai joacă. Cât am fost noi vii erau şi ei vii. Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai mulţi jucători de la Mediaş). Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaş sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu, după amicalul disputat miercuri cu Unirea Dej, încheiat 4-1.

Meciul CFR Cluj - Dinamo este programat pe 5 martie, în ultima etapă din sezonul regulat.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a făcut scor cu Unirea Dej, într-un meci amical

CFR Cluj, criticată după ce s-a înțeles cu Yuri înaintea meciului cu Mediaș: „A fost bulversat. Mi-a zis că e terminat mental”

Ultimele Stiri
abonare newsletter