Sport

CFR Cluj - Sepsi meci Liga 1. Patronul Dioszegi, declarații războinice:„Vrem să-i batem! Ne-am săturat de speculații”

CFR Cluj - Sepsi se joacă în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Laszlo Dioszegi, patronul oaspeților, vrea un succes de răsunet.

 

 


CFR Cluj - Sepsi este un nou meci capital pentru formația antrenată de Edi Iordănescu. Campioana en-titre are nevoie de un succes pentru a fi în continuare la mâna ei pe finalul de sezon și să nu depindă de rezultatele celor de la FCSB. În ultimele săptămâni, s-a vehiculat că Sepsi Sf. Gheorghe este echipa „de casă” a celor de la CFR Cluj, în timp ce FCSB le are de partea ei pe Academica Clinceni și FC Botoșani.

Dioszegi, declarații războinice înainte de CFR - Sepsi

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, este unul dintre cei mai liniștiți conducători din Liga 1, dar vrea să pună capăt tuturor speculațiilor cu privire la ajutorul pe care l-ar acorda echipa covăsneană celor de la CFR.


„Eu cred că am ajuns icebergul. Mi-ar plăcea locul trei, dar degeaba vrem să sărim doi metri, dacă noi putem sări doar unul, trebuie să fim realiști. Eu vin din mijlocul suporterilor, eu știu ce înseamnă când un club joacă pentru altcineva. Mi-ar plăcea să batem CFR-ul și să terminăm cu speculațiile. Eu când am creat clubul cu alți trei prieteni, asta a fost deviza, să câștigăm fiecare meci doar pe teren”, a spus Dioszegi pentru Digi Sport.

Sepsi nu a bătut-o niciodată pe CFR Cluj

Sepsi Sf. Gheorghe a marcat un singur gol în ultimele șase meciuri directe cu CFR Cluj și nu a reușit să câștige niciun meci împotriva echipei din Gruia de la promovarea în Liga 1. Cele două echipe au jucat 12 meciuri directe, iar campioana României s-a impus în 10 dintre ele. Două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter