Sport

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe. Iordănescu are probleme cu un titular înaintea jocului din play-off

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă luni, de la ora 19:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 

 


CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, într-o partidă crucială pentru titlu. Oaspeții vin cu o dorință mare de victorie după ce în ultimele luni s-a speculat că o ajută pe CFR Cluj.

„Cu toate că eu cred ca sistemul play-off/out este unul bun, sunt și aspecte negative, unul dintre ele ar fi că apar diferite suspiciuni. Pentru că sunt echipe care intră în play-off și nu au șanse la prea multe, și atunci, fie că lasă garda jos într-un mod voit sau nevoit, poate și pentru că e o relaxare sau o automulțumire, ies suspiciuni. 


Eu nu am dovezi în sensul asta și nu pot să mă pronunț. Ceea ce pot să spun e că bag mâna în foc pentru tot ceea ce facem noi. Va spun cu mâna pe inimă că noi ne jucăm toate meciurile la capacitate maximă și nu am simțit niciodată din partea adversarilor o neimplicare. Pentru ce fac ceilalți nu vreau să bag mâna în foc, pentru că nu vreau să risc în niciun fel, asta nu înseamnă că acuz pe cineva”, a declarat Iordănescu înaintea meciului.

Iordănescu, probleme înainte de CFR Cluj - Sepsi

Andrei Burcă este decis să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului și și-a manifestat public dorința în cadrul unui interviu acordat după meciul cu Academica Clinceni.


„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuţii. Sper să câştigăm campionatul şi apoi vreau foarte mult să plec. Aştept ofertele! Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naţionala, e cel mai important lucru pentru mine”, a declarat Andrei Burcă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter