Sport

CFR Cluj, primul test adevărat în play-off. Campionii joacă cu Sepsi la Sf. Gheorghe

CFR Cluj se pregătește de primul test adevărat în play-off și va juca miercuri, de la ora 21:30, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

 

 


Trupa antrenată de Edward Iordănescu va avea parte de un meci extrem de dificil pe unul dintre cele mai dificile terenuri. Sepsi a impresionat în ultimele săptămâni și a reușit două remize cu FCSB și Universitatea Craiova.

 


Marea problemă pentru Edi Iordănescu înaintea jocului de la Sf. Gheorghe este oboseala și accidentările din lot. CFR Cluj bifează al patrulea meci în 10 zile și oboseala va fi un factor important la această partidă

„Provocarea momenutlui este gestionarea lotului. Jucăm din 3 în 3 zile, plus deplasări. Avem foarte mulți absenți și nu putem face o rotație exact cum ne dorim. Avem și o medie de vârstă a lotului ridicată. Lucrăm mult la regenerarea mentală, dar și la cea fizică. Nu mă mai aștept la niciun meci ușor. Sunt jocuri extrem de dificile în play-off cu toate echipele. Avem o deplasare foarte grea la Sfântu Gheorghe. Sunt o echipă foarte bine organizată din toate punctele de vedere și dacă privim rezultatele cu alte contracandidate la titlu ne dăm seama ce înseamnă această echipă. Leo Grozavu a construit o echipă foarte competititvă. Nu cred că au avut emoții cu intrarea în play-off. Eu văd în Sepsi o echipă care se va bate la titlu în următorii ani dacă privim tot acest proiect. Va fi un meci deschis oricărui rezultat”, a prefațat jocul Edi Iordănescu.


CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în meciul cu Academica Clinceni, dar echipa condusă de Iordănescu Jr. putea să marcheze de alte câteva ori.

„Dacă nu vom îmbunătăți eficiența în fața porții, nu vom avea șanse la titlu. Nu vom putea avea 6-7 ocazii mari în fiecare meci. Trebuie să rezolvăm această problemă și atunci vom avea șanse. Orice punct contează în play-off și trebuie să fim eficienți pentru că nu vom avea mai mult de 2-3 ocazii clar de a marca în jocurile din play-off. Lupta la titlu e foarte strânsă și pot spune că FCSB este favorită la titlu. Au cea mai bună echipă din ultimii 6-7 ani și e foarte greu de învins”, a spus Iordănescu Jr.


Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe și despre European Super League, noua competiție care se crează la nivel european.

„O acțiune lipsită de etică și moralitate. Cred că dacă se materializează acest lucru va fi o prăpastie foarte mare între echipele mari și mici. Înțeleg că sunt pierderi mari, dar nu obligă nimeni cluburile mari să ofere salarii colosale”, a spus tehnicianul pe tema acestului subiect

Ultimele Stiri
abonare newsletter