Sport

FC Floriana - CFR Cluj LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League. Unde poți vedea meciul

FC Floriana - CFR Cluj LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League.Trupa din Gruia debutează astăzi în preliminariile Ligii Campionilor ediţia 2020/2021 împotriva maltezilor de la FC Floriana Valletta.

CFR Cluj – FC Floriana LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League. Unde poți vedea meciul CFR Cluj – FC Floriana LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League. Unde poți vedea meciul

 

 


FC Floriana - CFR Cluj LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League. Echipa antrenată de Dan Petrescu are mari probleme de lot înaintea jocului din Malta, dar cu toate acestea o victorie este aşteptată de toată lumea.

 


Damjan Djokovici şi Adrian Păun nu s-au antrenat normal în ultima perioadă din cauza problemelor cu coronavirusul şi nu au făcut deplasarea în Malta. Mihai Bordeianu este suspendat pentru duelul cu Floriana, în timp ce Billel Omrani s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de plecarea în Malta și este incert.

FC Floriana - CFR Cluj LIVE VIDEO turul 1 preliminar Champions League nu se vede la TV

Partida dintre cele două formații nu va putea fi urmărită la televizor, însă formația malteză a anunțat că va transmite jocul pe pagina de facebook. Partida Floriana – CFR Cluj se joacă miercuri, 19 august, de la ora 22:00, pe Centenary Stadium din La Valletta în turul 1 preliminar din Champions League. Jocul nu va putea fi urmărit la televizor, deoarece nicio televiziune din Malta nu a dorit să transmită partida.


VEZI AICI MECIUL DINTRE FC Floriana și CFR Cluj

Dan Petrescu se teme de FC Floriana în turul 1 preliminar din Champions League

Antrenorul campioanei României se teme de fotbaliștii sud-americani din lotul celor de la FC Floriana.


„Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal, nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud. Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine (n.r. miercuri) 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.”, a spus Petrescu marți.

„Bursucul” a șocat pe toată lumea când a spus că trupa din Gruia nu este favorită, iar terenul sintetic va înclina balanța în favoarea celor de la Floriana.


„Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.  În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive). Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a mai adăugat antrenorul.

CITEȘTE ȘI:

 

CFR Cluj nu renunță la Kevin Boli:„Noi am plătit bani pe el, nu poate pleca cum vrea”

 

 

 

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. Testul lui Petrescu, neconcludent

 

 

abonare newsletter