Sport

CFR Cluj nu se va putea baza pe trei jucători importanți în meciul cu Floriana

CFR Cluj nu se va putea baza pe trei nume importante în primul tur preliminar din Champions League.

CFR Cluj nu se va putea baza pe trei jucători importanți în meciul cu Floriana CFR Cluj nu se va putea baza pe trei jucători importanți în meciul cu Floriana

 

 


Dan Petrescu se află într-o situație delicată înaintea meciului cu FC Floriana, deoarece nu se va putea baza pe trei jucători importanți. Adrian Păun nu a făcut deplasarea în Malta pentru că este în continuare pozitiv la Covid-19, Damjan Djokovici nu s-a antrenat la capacitatea maximă în ultima perioadă după infecția cu noul coronavirus, în timp ce Kevin Boli este într-un război total cu trupa din Gruia.

 


Bogdan Mara a anunțat că lucrurile sunt în ordine la club în ceea ce îl privește pe Djokovici, în timp ce Kevin Boli va putea pleca doar dacă clubul va primi o sumă de bani.

„Toate lucrurile s-au rezolvat și cu Djokovic și cu Boli, ultimul a primit o ofertă, i-a sucit capul un impresarDar el e jucătorul CFR-ului, i s-a plătit clauza de reziliere la clubul din China. CFR este un club serios, nu sunt probleme contractuale cu nimeni” a spus Mara cu puțin timp înainte să își anunțe plecarea de la CFR Cluj.


Mara a demisionat de la CFR Cluj înainte meciului cu Floriana

Bogdan Mara a anunțat luni seara că și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj și nu va mai ocupa funcția de director sportiv în cadrul echipei din Gruia. Fostul fotbalist a anunțat că motivul despărțirii este legat de faptul că familia lui a rămas la București și i-a fost greu să mai continue în astfel de condiții.

CITEȘTE ȘI:


 

 


CFR Cluj nu renunță la Kevin Boli:„Noi am plătit bani pe el, nu poate pleca cum vrea”

 

 

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. Testul lui Petrescu, neconcludent

 

 

 

abonare newsletter