Sport

U-BT Cluj l-a pierdut pe Toni Rotaru! Tânărul jucător a semnat cu Sibiu

U-BT Cluj l-a pierdut pe Toni Rotaru, cel care a ajuns la un acord cu BC CSU Sibiu, echipă la care ar putea prinde mai multe minute de joc

U-BT Cluj l-a pierdut pe Toni Rotaru! Tânărul jucător a semnat cu Sibiu U-BT Cluj l-a pierdut pe Toni Rotaru! Tânărul jucător a semnat cu Sibiu

 

 


Sibienii au ajuns la un acord pentru două sezoane cu Toni Rotaru, cel care a fost crescut și debutat în prima ligă de Universitatea Cluj.

 


Anton Rotaru este născut pe 10 mai 2002 și măsoară 1,88m. El a evoluat în lotul național al României sub comanda lui Hristu Șapera, iar în sezonul trecut, alături U-BT Cluj, a fost titular în partida cu KB Rahoveci, din FIBA Europe Cup.Juniorul a adunat 2 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă în duelul cu trupa kosovară. Toni este fiul lui Horea Rotaru, renumitul baschetbalist clujean care a făcut parte din echipa Universității Cluj, în anii `90.

„Sunt fericit cu alegerea de a veni la Sibiu. În primul rând, publicul este unul iubitor de baschet și sunt convins că mă voi simți foarte bine în Sala Transilvania. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc coechipierii, staff-ul, începerea antrenamentelor și a sezonului, după o pauză nedorită. Sunt convins că vom face împreună un sezon bun și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe plan colectiv, dar și individual. Hai CSU!”, a declarat Anton Rotaru pentru site-ul clubului din Sibiu.


Din păcate pentru tinerii jucători clujeni, timpul de joc este unul limitat la U-BT Cluj. Conducerea clubului a reușit transferuri importante în această vară și principalul obiectiv este un parcurs cât mai lung în Champions League.

CITEȘTE ȘI:


 

 


U-BT Cluj-Napoca își face o echipă de TOP! Un nou transfer de marcă la baschet

 

 

Atmosferă superbă în Sala Sporturilor la duelul dintre U-BT Cluj şi Ness Ziona. VIDEO

 

 

abonare newsletter