Sport

Tragere la sorţi preliminarii Champions League. Care sunt cele 3 echipe peste care poate da CFR Cluj

UEFA va organiza astăzi tragerea la sorţi în turul 1 preliminar din Champions League.

Tragere la sorţi preliminarii Champions League. Adversara de care se teme Dan Petrescu în primul tur Tragere la sorţi preliminarii Champions League. Adversara de care se teme Dan Petrescu în primul tur

 

 


UPDATE: UEFA a împărțit cele 34 de echipe în mai multe mini grupe în turul 1 preliminar.  CFR Cluj a nimerit în Grupa 3, unde este cap de serie alături de Ludogoreț (Bulgaria) și de Omonia Nicosia (Cipru). Astfel, campioana României va putea pica doar cu una dintre cele 3 formații care nu sunt capi de serie din această Grupă 3 și anume Buducnost Podgorica (Muntenegru), Ararat-Armenia (Armenia) sau Floriana (Malta).

 


Dan Petrescu se teme însă că echipa pe care o antrenează va avea ghinion și va cădea cu cel mai greu adversar posibil. „Bursucul” speră că nu va avea ghinion și va da peste oricare altă formație în afară de suedezii de la Djurgardens, iar meciul se va juca la Cluj-Napoca.

 


„Noi sper să schimbăm obiceiul. Să avem și noi noroc, să jucăm acasă. Nu vreau să jucăm cu echipa din Suedia, că șansele nu-s așa mari. Dacă jucăm în Suedia, șansele sunt mai mari la ei. Noi, deocamdată, am pierdut patru jucători importanți și avem probleme. (n.r - cu echipa din Insulele Feroe?) Ați văzut cum i-am bătut pe Feroe cu 1-0 la echipa națională. Dacă avem noroc, cădem acasă, dacă nu avem, picăm în deplasare. Anul trecut n-am avut o singură tragere la sorți bună”, a spus ”Bursucul”, la emisiunea Fotbal Club.

Lista completă a posibililor adversari din primul tur

    Fola Esch (Luxemburg)
    Djurgårdens (Suedia)
    Linfield Belfast (Irlanda de Nord)
    Buducnost Podgorica (Muntenegru)
    Flora Tallin (Estoania)
    Dynamo Brest (Belarus)
    Riga FC (Letonia)
    Connah's Quay (Țara Galilor)
    KI Klaksvik (Insulele Feroe)
    Europa FC (Gibraltar)
    NK Celje (Slovenia)
    Ararat-Armenia (Armenia)
    KuPS Kuopio (Finlanda)
    KR Reykjavik (Islanda)
    KF Tirana (Albania)
    Sileks Kratovo (Macedonia de Nord)
    Floriana (Malta)


CITEȘTE ȘI:

 


Dan Petrescu, primul interviu după titlul și după coronavirus: „Am stat o săptămână în spital. Cei din familie au venit la balcon tot timpul”

 

 

Arlauskis și Camora nu cred în transferul lui Balotelli la CFR Cluj:„Ce să facă cu figurile lui aici ?”

 

 

abonare newsletter