Sport

Dan Petrescu, primul interviu după titlul și după coronavirus: „Am stat o săptămână în spital. Cei din familie au venit la balcon tot timpul”

Dan Petrescu nu a putut fi alături de jucătorii CFR-ului la câștigarea campionatului, obținută datorită victoriei cu Craiova din ultima etapă, fiind în izolare, ca urmare a testului pozitiv la COVID-19.

Dan Petrescu, primul interviu după titlul și după coronavirus: „Am stat o săptămână în spital. Cei din familie au venit la balcon tot timpul” Dan Petrescu, primul interviu după titlul și după coronavirus: „Am stat o săptămână în spital. Cei din familie au venit la balcon tot timpul”

 

 


Tehnicianul campioanei a afirmat că a fost asimptomatic, iar singurele contacte avute cu membrii familiei au fost de la distanță, din balcon.

 


„Eu nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, m-au tratat extraordinar cei de acolo. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum ne vom vedea”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Sport.ro.

„Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu”

Dan Petrescu, campion pentru al treilea sezon consecutiv cu CFR Cluj, recunoaște că vrea să rămână în Gruia și din sezonul următor, când se așteaptă, totuși, la o misiune mult mai dificilă în lupta pentru titlu și în cupele europene.


„Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu. Trebuie să îmi dea mână liberă până la capăt. Eu am antrenat peste tot, dar ca la CFR Cluj nu a fost presiunea asta nicăieri. Va fi aproape imposibil să repetăm ce am făcut anul trecut. În România nu sunt bani, nu înțeleg de ce avem pretenții. Noi nu avem cum să ne batem cu echipele mari. Ce am făcut anul trecut a fost un miracol”, a transmis Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI


Emil Boc, despre RIVALITATEA dintre CFR și „U”: „E loc pentru toată lumea” ELOGII pentru Dan Petrescu: „A făcut atât de multe pentru Cluj!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter