Sport

Arlauskis și Camora nu cred în transferul lui Balotelli la CFR Cluj:„Ce să facă cu figurile lui aici ?”

Jucătorii lui CFR Cluj nu sunt foarte încântați de posibila venire a lui Mario Balotelli la echipa din Gruia.

 

 


Mario Camora și Giedrius Arlauskis sunt părere că transferul lui Mario Balotelli la CFR Cluj este doar un vis pentru conducerea din Gruia. Căpitanul echipei este de părere că în România nu sunt bani pentru un astfel de jucător, deoarece salariul lui ar depăși 50.000 de euro pe lună, în timp ce Giedrius Arlauskis a avut o părere mult mai tranșantă.

Nu cred că un jucător cu un asemenea C.V. poate ajunge acum la CFR Cluj. Vă dați seama că o să vrea 50-60.000 de euro pe lună, însă cu banii aia clubul poate aduce 2-3 jucători.”, a spus Mario Camora.


Lituanianul a comparat transferul lui Balotelli cu cel al lui Julio Baptista, un alt superstar care a trecut prin Gruia.

Așa cum a venit și Baptista, nu? Eu zic că spre acolo merge (n.r retragere), cu bășinile și figurile lui, încolo merge. Eu nu cred că o să vină.Părerea mea este că CFR are nevoie de sânge proaspăt, niște jucători care să repete performanța de anul trecut din cupele europene. Eu când joc cu colegii mei, nu mă uit la vârsta. Eu cred că CFR are nevoie de jucători buni", a spus Arlauskis, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.


CITEȘTE ȘI:

 


Primarul Emil Boc JUBILEAZĂ după ce CFR Cluj a câștigat campionatul: „RESPECT campionilor”

 

 


Traseu infernal pentru CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor! Care sunt adversarele pe care le-ar putea întâlni campioana

 

 

 

abonare newsletter