Sport

Atmosferă superbă în Sala Sporturilor la duelul dintre U-BT Cluj şi Ness Ziona. VIDEO

U-Banca Transilvania Cluj a învins miercuri seară pe Ironi Ness Ziona, 82-71, într-un meci disputat în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Trupa antrenată de Mihai Silvăşan a fost susţinută de aproximativ 3.000 de fani care au luat cu asalt vechea sală într-un meci de totul sau nimic pentru calificarea în Top 8. Pentru a nu depinde de alte rezultate, ardelenii aveau nevoie de un succes sau o înfrângere la maxim trei puncte diferenţă în disputa cu Ironi Ness Ziona.

Baschetbaliştii clujeni au aveau să se impună cu un avans de 11 puncte după un joc colectiv excelent făcut de Planinic şi compania. Croatul a fost lider la puncte cu 15 puncte, la egalitate cu Tarolis, în timp ce Johnson şi Zganec au încheiat cu 11, respectiv 12 puncte. În meciul cu formaţia israeliană a debutat şi noul venit L.J. Peak reuşind 6 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă.


În sferturile de finală, Universitatea Cluj va juca împotriva nemţilor de la Medi Bayeruth, într-o dublă manşă care se va disputa pe 4, respectiv 11 martie.

CSM Oradea a pierdut în prelungiri meciul cu Tsmoki Minsk din Belarus şi a ratat calificarea în sferturile de finală. Interesant este că dacă bihorenii câştigau în Belarus, Universitatea Cluj ar fi terminat pe locul 1 în grupă şi juca cu Bakken Bears.


abonare newsletter