Sport

Dan Petrescu își joacă postul cu FCSB! Neluțu Varga, negocieri secrete cu un fost mare fotbalist român

Situația de la CFR Cluj este una extem de încinsă după ce în ultimele luni au fost probleme mari în toate compartimentele.

Tensiuni uriașe la CFR Cluj înaintea jocului cu FCSB. Un antrenor surpriză ar putea să vină în locul lui Petrescu Tensiuni uriașe la CFR Cluj înaintea jocului cu FCSB. Un antrenor surpriză ar putea să vină în locul lui Petrescu

CFR Cluj a avut un sezon de vis până la pauza forțată de pandemia de coronavirus. Trupa din Gruia a ajuns până în 16-imile Europa League și domina cu autoritate Liga 1. Totuși, lucrurile au luat o întorsură ciudată după reluarea campionatului, iar CFR este în pericol să rateze al 3-lea titlu, dar și să își piardă antrenorul.

Conform site-ului Fanatik.ro, Dan Petrescu își joacă viitorul în meciul din această seară cu FCSB, iar în cazul unui rezultat negativ ar putea să părăsească trupa din Gruia. Antrenorul campioanei pare că a intrat într-un conflict cu Neluțu Varga, principala nemulțumire fiind neachitarea salariilor la timp.


Adi Mutu, posibil înlocuitor al lui Petrescu

Selecționerul echipei naționale de Tineret a României ar putea să îi ia locul lui Dan Petrescu în cazul în care „buruscul” va fi demis. Mutu a fost prezent la meciul cu Gaz Metan Mediaș, iar Neluțu Varga i-ar fi promis locul de principal pe banca tehnică dacă Petrescu va eșua la finalul sezonului.

Ruptura dintre Petrescu și club a fost confirmată la conferința de presă


Dan Petrescu a dat de înțeles la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB că viitorul său depinde doar de conducere și nu este deloc bătut în cuie.

„Eu mai am doi ani de contract, vreau să continui, să îmi duc munca mai departe. Să ajung în grupele Europa League. Am la recorduri, dacă vi le spun, vă speriați! Dacă lumea nu mă mai vrea, atunci ce să faci?! Dacă clubul nu mă mai doreşte, ce să faci? Acum să vedem și ce vrea clubul”, a spus Petrescu


Antrenorul campioanei a avut mai multe declarații dure la adresa conducerii de la reluarea campionatului. Petrescu s-a plâns că nu este liniște și stabilitate la club, iar acest lucru a afectat decisiv parcursul lui CFR.

Citește și:


Continuă războiul la CFR Cluj! Petrescu și-a făcut praf unul dintre jucătorii preferați:„I-am făcut salariu mare, dar acum uită”

 

CFR Cluj, meci infernal împotriva lui FCSB. Gigi Becali a început războiul declaraților

 


 

abonare newsletter