Sport

Continuă războiul la CFR Cluj! Petrescu și-a făcut praf unul dintre jucătorii preferați:„I-am făcut salariu mare, dar acum uită”

Dan Petrescu a fost un car de nervi după meciul cu Gaz Metan Mediaș, fiind extrem de supărat pe arbitrajul din Liga 1, dar și pe unii dintre fotbaliști.

Dan Petrescu l-a făcu praf pe Kevin Boli după meciul cu Gaz Metan Mediaș Dan Petrescu l-a făcu praf pe Kevin Boli după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Tehnicianul campioanei României a fost supărat foc pe Kevin Boli, fundașul care a fost eliminat în minutul 81 al partidei cu Gaz Metan Mediaș din play-off-ul Ligii 1.

Petrescu a tunat și a fulgerat în direcția jucătorului fracez, cel care a fost la un moment dat unul dintre preferații lui. Antrenorul CFR-ului și-a arătat nemulțumirea față de modul în care a tratat Boli faza eliminării și a ținut să îi reamintească că a fost omul care l-a dus în China pentru un salariu colosal.


„Boli a luat un cartonaș stupid, nu trebuia să se întâmple asta, să aibă acea intrare. Puteam păți ce am pățit la Astra, când am fost egalați de la 2-0. El a avut probleme personale și e învățat foarte rău de cei de lângă el. Sunt mulți jucători de la CFR care nu sunt învățați bine. Eu l-am adus pe Boli la CFR, avea salariu mic la Viitorul. I-am făcut salariu mare, l-am luat în China, a primit milioane de euro. Din păcate, uită. Mulți jucători uită. Dumnezeu l-a pedepsit și pe el, putea să ne pedepsească și pe noi. Boli are doi ani contract, dar zice că n-are”, a spus Petrescu, nervos.

Situația lui Kevin Boli nu este clară la CFR Cluj

CFR Cluj susține că a achitat cei 900.000 de euro pentru transferul definitiv al jucătorului francez, dar agentul lui a mărturisit că acest lucru nu este adevărat.


„Vreau să neg informaţia conform cărora Kevin şi-a prelungit cu doi ani contractul cu CFR. Este fals! Până în prezent, Kevin Boli nu şi-a prelungit înţelegerea", a precizat impresarul fotbalistului.

Citește și:


O nouă plecare importantă de la CFR Cluj? Trupa din Gruia ar putea rămâne fără un fotbalist de top

 

VIDEO. Fanii lui CFR Cluj au făcut SHOW în Gruia! Zeci de suporteri și-au încurajat favoriții înaintea meciului cu Gaz Metan

Ultimele Stiri
abonare newsletter