Sport

CFR Cluj, meci infernal împotriva lui FCSB. Gigi Becali a început războiul declaraților

CFR Cluj joacă un meci crucial, sâmbătă, de la ora 21:00, împotriva celor de la FCSB în etapa cu numărul 8 din play-off.

CFR Cluj, meci infernal împotriva lui FCSB. Gigi Becali a început războiul declaraților CFR Cluj, meci infernal împotriva lui FCSB. Gigi Becali a început războiul declaraților

Formația antrenată de Dan Petrescu merge la București cu gândul doar la victorie. Trupa din Gruia este obligată să aibă un parcurs perfect până la finalul sezonului pentru a nu depinde de Universitatea Craiova.

Înaintea startului rundei cu numărul 8 din Liga 1, CFR Cluj este pe locul al doilea cu 40 de puncte, unul mai puțin față de liderul Universitatea Craiova. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi a devenit principala favorită la titlu după ce a izbutit să câștige toate cele 5 meciuri de la restartul campionatului.


CFR Cluj și FCSB s-au luptat în ultimii ani pentru titlul de campioană, însă în acest an „roș-albaștrii” au ieșit complet din calcule după mai multe rezultate negative în play-off. Campionii României au câștigat trei din ultimele patru meciuri directe cu scorul de 1-0 după, în timp ce o altă partidă s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Ultimul meci în care s-au marcat două goluri între CFR Cluj și FCSB a avut la finlul lui 2018. Ardelenii se impuneau atunci pe Arena Națională cu 2-0 prin golurile lui Deac și Ioniță, al doilea izbutind să înscrie de la 11 metri în minutul 90+6.


FCSB, lovitură de moral înaintea derby-ului

Cele două mari rivale s-au luptat pentru transferul lui Sergiu Buș, fostul jucător al celor de la CFR Cluj. Atacantul care a jucat în acest sezon la Gaz Metan Mediaș a ales să semneze cu FCSB, deși a fost ofertat și de trupa lui Dan Petrescu.

Gigi Becali a început războiul declarațiilor

Patronul celor de la FCSB a anunțat că nu va odihni pe nimeni la meciul cu CFR Cluj și va trimite în teren cea mai bună formulă posibilă, deși a anunțat în prealabil că va testa mai mulți tineri în jocul cu trupa din Gruia.


„Dan Petrescu exagerează ca întotdeauna. E un plângăcios şi exagerează, întotdeauna a fost aşa. Craiova se va încurca. Şi Botoşaniul poate să îi încurce, au meciuri mult mai grele decât CFR. Mă deranjează ipocrizia asta că să se mute, vezi Doamne, finala Cupei. Cred că şi-au dat seama de greşeala făcută cu Viitorul atunci şi au înţeles lecţia pe care le-am dat-o eu acum. Dar chestiunea asta cu amânarea finalei Cupei e ceva…În rest, celelalte declaraţii sunt decente, pe care orice conducător le-ar face. E normal să-şi apere echipa. Doar Petrescu bate câmpii.Nu voi odihni pe nimeni cu CFR. Ce pot face? E vorba de dreptate. Poţi să odihneşti jucătorii şi să pierzi finala Cupei că te bate Dumnezeu. Nu hotărăşti tu cine e campion. Trebuie să joci şi cu CFR la aceeaşi intensitate”, a spus Becali înaintea meciului.

Citește și:


Continuă războiul la CFR Cluj! Petrescu și-a făcut praf unul dintre jucătorii preferați:„I-am făcut salariu mare, dar acum uită”

Ultimele Stiri
abonare newsletter