Sport

Primăria Cluj-Napoca nu oprește finanțarea Universității Cluj:„Vom susține echipa și vom încerca să o readucem în prim plan”

Emil Boc a anunțat că primăria Cluj-Napoca va finanța în continuare Universitatea Cluj, dar și alte echipe.

Primăria Cluj-Napoca nu oprește finanțarea Universității Cluj Primăria Cluj-Napoca nu oprește finanțarea Universității Cluj

Edilul Clujului a anunțat că Universitatea Cluj va primi în continuare bani din partea Consiliului Local, deși pandemia de coronavirus a blocat sume importante de bani. Emil Boc a anunțat că se discută în acest moment sumele alocate cluburilor sportive din oraș.

„Universitatea Cluj va fi finanțată în continuare de Consiliul Local. La fel cum se va întâmpla și cu alte cluburi. E foarte greu să finațăm sportul în această perioadă, dar nu le vom opri. Vom sprijini în continuare toate sectoarele. Vom finața sportul în continuare. „U” Cluj va primi în continuare susținere financiară. Vă asigur că în cel mai scurt timp echipa va reveni la cel mai înalt nivel. E un pic mai greu că este o echipă publică și nu privată. Sperăm totuși să vină un investitor privat care să preia echipa. Eu consider că acest proiect trebuie să rămână transparent și să ajungă cât mai sus.”, a declarat Emil Boc.


Citește și:

Primele mutări la U-BT! L.J. Peak, transferat în Japonia, Kuti încă un sezon la Cluj

 


S-a stabilit țintarul pentru noul sezon de handbal feminin. Program lejer pentru „U” în primele etape

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter