Sport

Final de drum pentru Arlauskis la CFR Cluj. Lituanianul a semnat cu o nouă echipă

CFR Cluj l-a pierdut pe Giedrius Arlauskis, cel care nu și-a prelungit contractul cu trupa din Gruia și a semnat cu o altă echipă.

Arlaukis a semnat cu noua echipă Arlaukis a semnat cu noua echipă

Giedrius Arlauskis, unul dintre remarcații lui CFR Cluj în Europa League, va pleca gratis de la CFR Cluj la 30 iunie. Conform jurnaliștilor de la Telekom Sport, „Arla” a semnat cu Al Shabab, o formație din Arabia Saudită.

Portarul de 32 de ani este cotat la 1,6 milioane de euro pe siteul transfermarkt.de. și putea însemna o lovitură importantă pentru CFR Cluj în cazul unui transfer pe bani. Arlauskis nu a vrut însă să-și mai prelungească contractul și a vrut să-și asigure o liniște financiară pentru următorii ani.


Arlauskis, dorit de cluburi importante din Europa

Goalkeeper-ul lituanian a fost dorit de Beșiktaș și Fenerbahce, două dintre cele mai importante cluburi din Turcia. Pe fir au intrat și polonezii de la Legia Varșovia, însă banii oferiți de arabi l-au determinat pe Arlauskis să plece în zona Golfului.

Arlauskis este unul dintre cei mai importanți portari care au evoluat vreodată în Liga 1. Lituanianul s-a remarcat prima dată la Unirea Urziceni, iar ulterior a ajuns la Rubin Kazan, Watford sau Espanyol.


Arlauskis, garanția titlului în România

Fotbalistul născut la Telsiai a câștigat patru titluri în Liga 1 cu trei echipe diferite. Arlauskis a ridicat trofeul pentru prima dată în sezonul 2008-2009 atunci când a făcut minuni la Unirea Urziceni.  Lituanianul a revenit în România pentru stagiunea 2014-2015 și a câștigat titlul cu FCSB.

„Arla” a ajuns în România pentru a 3-a oară în 2017 și a mai adăugat alte două titluri de campion unui CV spectaculos. El a fost numit jucătorul anului în Lituania în 2014.


CFR Cluj nu rămâne descoperită

Cristian Bălgrădean şi Grzegorz Sandomierski vor apăra poarta lui CFR Cluj în sezonul următor. Sandomierski are un singur meci bifat în Gruia, în timp ce Bălgrădean vine după 1 iulie din postura de jucător liber de contract.

Citește și:


Surpriză! CFR Cluj – FCSB s-ar putea juca cu suporteri în tribune. Câți fani vrea să aducă LPF pe stadioane

 

Petrescu nu se dezminte! CFR Cluj şi-a programt un amical înainte de reluarea campioantului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter