Sport

Petrescu nu se dezminte! CFR Cluj şi-a programt un amical înainte de reluarea campioantului

Dan Petrescu s-a remarcat în cariera de antrenor prin seriozitatea şi atenţia sporită pe care o acordă fiecărui detaliu.

Jucătorii de la CFR Cluj sărbătorind un gol în meciul cu FCSB Jucătorii de la CFR Cluj sărbătorind un gol în meciul cu FCSB

„Bursucul” nu a stat cu mâinile-n sân nici de această dată și a organizat un meci amical cu FC Hermannstadt, programat sâmbătă, 6 iunie, pe stadionul din Gruia.

Echipele se pregătesc de reluarea campionatului în Liga 1 și Liga a 2-a, iar cele mai multe dintre ele caută în această perioadă  un adversar pentru un joc amical în care fotbaliștii să-și intre cât mai repede în ritm.


Dinamo și Rapid au fost primele echipe care au anunțat că vor juca un meci amical pentru ca fotbaliștii să se reobișnuiească cu ritmul de joc.

CFR Cluj are un duel de foc cu FCSB imediat după reluarea fotbalului în România, în timp ce FC Hermannstadt va  juca împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.


Arlauskis va rata amicalul cu Hermannstadt

Situația portarului lituanian este extrem de complicată și va rata meciul amical cu FC Hermannstadt, indifernt ce se va întâmpla. Goalkeeperul a sosit la Cluj cu un avion privat, dar este obligat să stea 14 zile în izolare la domiciliu.

Directorul sportiv al campioanei CFR, Bogdan Mara, că Giedrius Arlauskis a revenit în România vineri, 22 mai, cu un avion privat. Totuși, se pare că portarul lituanian a ajuns la Cluj abia cinci zile mai târziu, miercuri, 27 mai.


Dacă Arlauskis a sosit în România pe 27 mai, el va rata meciul amical cu FC Hermannstadt și va avea doar două zile de pregătire în aer liber înaintea jocului cu FCSB.

Revenirea portarului s-a produs extrem de greu din cauza restricțiilor de zbor, fiind nevoie de un avion privat pentru ca goalkeeperul să ajungă de la Vilnius la Cluj.


Conform art. 1 pct. 2 din Anexa 2 la H.G. 394/18.05.2020, pentru toate persoanele care vin în România din străinătate se instituie măsura carantinării/izolării la locuință sau altă locație declarată de persoana în cauză. Excepțiile sunt prevăzute la pct. 6, dar nu se aplică sportivilor.

Sandomierski, titlular cu FCSB

Grzegorz Sandomierski, portarul venit în iarnă de la Jagiellonia Bialystok, pare să fie varianta numărul 1 pentru meciul cu FCSB, dar el a jucat doar un meci pentru CFR, remiza 0-0 cu Gaz Metan, din finalul sezonului regulat. Polonezul a revenit mult mai repede în România și se pregătește deja cu lotul celor de la CFR Cluj în condiții normale. 


Citește și:

CFR Cluj – FCSB s-ar putea juca cu suporteri în tribune. Câți fani vrea să aducă LPF pe stadioane

Bogdan Mara a dat și el de înțeles în cadrul unui interviu că Arlauskis ar putea să fie doar rezervă în meciul cu FCSB: „Va fi disponibil să joace cu FCSB, dar să vedem dacă îl bagă Dan. Dacă nu se antrenează câteva zile bune cu echipa nu știu. Dan folosește jucătorii care se pregătesc mereu, care sunt la antrenamente. El va avea ultimul cuvânt”, a explicat oficialul clujenilor.

Petrescu nu îl va avea la meciul cu FCSB nici pe Cristi Bălgrădean, cel care se va alătura lui CFR Cluj de la 1 iulie. Totuşi, „pufi” nu va fi o variantă pentru restul sezonului, deoarece FRF a anunțat că nu va permite ca un jucător să îmbrace tricoul unei alte echipe până la finalul stagiunii, deși contractul va intra în vigoare.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.

Citește și:

Mario Camora, propus la naţionala României de un fost coleg:„E mai mult român decât portughez”

 

CFR Cluj face prima mutare pentru sezonul viitor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter