Sport

CFR Cluj face prima mutare pentru sezonul viitor

CFR Cluj domină clasamentul din Liga 1 şi are şanse mari să câştige titlul de campioană a României şi în acest sezon.Trupa lui Dan Petrescu ar urma să evolueze astfel din nou în preliminariile Champions League.

Kevin Boli va juca şi în sezonul viitor la CFR Cluj Kevin Boli va juca şi în sezonul viitor la CFR Cluj

Antrenorul din Gruia își dorește să-l păstreze pe Kevin Boli la CFR Cluj, fundașul central aparținând de Guizhou Hengfeng din China. Campioana României trebuie să plătească 500.000 de euro pentru a-l transfera definitiv pe fundașul din Coasta de Fildeș, conform prosport.ro.

Boli este unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, însă împrumutul său va expira la finalul lunii iunie. Francezul ar fi trebui să revină în China, dar formaţia din Gruia îşi doreşte să îl păstreze cu orice preţ.


În actualul sezon, Kevin Boli a jucat 19 meciuri în toate competițiile pentru campioana României reușind să înscrie un gol. Acesta are în palmares două titluri de campion în Românie, unul fiind câștigat cu Viitorul, iar cel de-al doilea fiind câștigat cu CFR Cluj.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Citeşte şi:

Mario Camora, propus la naţionala României de un fost coleg:„E mai mult român decât portughez”

Ultimele Stiri
abonare newsletter