monitorulcj.ro Menu
Sport

Marica se apără după scandalul de la Cluj-Napoca: „Eu fraier, nu ?”

Ciprian Marica, fostul fotbalist al naționalei României, a fost implicat într-un scandal monstruos la Grand Hotel Italia și pentru prima dată a oferit o poziție cu privire la acest subiect.

Marica se apără după scandalul de la Cluj-Napoca

Jucătorul care a trecut pe la Șahtior Donețsk, Stuttgart sau Schalke 04 a fost surprins alături  de Ana Munteanu, soția lui Florin Munteanu, într-o cameră de hotel. Fostul vârf al naționalei a fost filmat în prospop în timp ce ieșea din camera de hotel.

Marica și-a recunoscut greșeala de la Cluj într-o postare pe facebook prin care încearcă să explice derapajul care l-a pus într-o lumină nepotrivită.


„Orice fapta bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămâna Ciprian Marica, îmi schimbăm strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut muncă și performanță în schimb. Eu fraier, nu?”, și-a început fostul atacant mesajul.

Sportivul s-a arătat supărat de modul în care a fost tratat subiectul și de amploarea pe care a luat-o. De altfel, pe internet au fost create zeci de glume pe seama subiectului.


„Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper că familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse. Dacă știam că astfel de subiecte întră la categoria “interes național”, aș fi căutat că pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal. Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură fapta, indiferent dacă e bună sau rea!

Marica a recunoscut că a greșit cu aventura de la Grand Hotel Italia, însă este dezamăgit de modul cum au ales oamenii să reacționeze pe internet. Fostul atacant a dat de înțeles că familia este cea mai afectată de acest scandal și nu el personal.


„Mi-am trăit carieră între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine da dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urmă greșelii altora? Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu va așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grijă pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați. Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să va urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!„ și-a încheiat Marica mesajul.

Citește și:


VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!

 

Soții Muntean iau măsuri în urma scandalului mediatic în care au fost implicați alături de Ciprian Marica. Vor face acțiuni civile și plângeri penale