Sport

Transfer de TOP la CFR Cluj! Un internaţional român este ademenit de o ofertă colosală

CFR Cluj încearcă să se întărească înainte de partea a doua a sezonului cu unul dintre cei mai buni români din ultimii ani.

Alexandru Chipciu, 30 de ani, este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj în această perioadă, iar clubul din Gruia este pregătită să-i ofere un salariu anual de 500.000 de euro fostului internaţional român.

Mijlocaşul care a trecut pe la FC Braşov, FCSB sau Slavia Praga are în acest moment contract cu Anderlecht. Belgienii nu l-au folosit însă în acest sezon şi ar fi dispuşi să renunţe la serviciile lui Chipciu.


Internaţional român este dorit în primul rând pentru polivalenţa de care a dat dovadă în ultimii ani. Chipciu şi-a făcut treaba excelent în partea dreaptă, indiferent dacă a fost utilizat pe postul de mijlocaş sau fundaş.

Totuși, CFR Cluj trebuie să-și rezolve problemele la TAS, în urma deciziei FRF de a le interzice clujenilor să facă transferuri pentru motivul nerespectării fair-play-ului financiar. Dan Petrescu este însă pozitiv şi are o listă importantă de achiziţii pentru această iarnă.

abonare newsletter