Sport

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor român al anului la Gala GSP! Omrani, premiat şi el

Dan Petrescu a fost ales cel mai bun antrenor român din 2019 în ancheta realizată de Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, i-a devansat în preferințe pe Mirel Rădoi, selecționerul care a dus reprezentativa de tineret până în semifinalele Campionatului European din italia, și pe Răzvan Lucescu, campion cu PAOK în Grecia și câștigător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal.

"Bursucul" a primit pentru a 4-a oară titlul de cel mai bun antrenor român din partea GSP şi l-a egalat pe Mircea Lucescu la numărul de trofee. Petrescu i-a dedicat acest succes mamei sale: „Aș vrea să dedic acest trofeu unei persoane speciale din viața mea, care m-a crescut, m-a educat și mi-a dat acest spirit de învingător. E fanul meu la fiecare meci, terbuie să o sun mereu înainte și după. E vorba de mama mea care are 80 de ani și care e mereu lângă mine. Îi mulțumesc!” , a spus Petrescu.


Omrani, cel mai bun stranier

Francezul din atacul lui CFR Cluj a avut un an excelent şi a fost principalul motor în drumul lui CFR Cluj spre 16-imile de finală din Europa League. Omrani Omrani i-a devansat în preferințele votanților pe alți doi colegi ai săi de la CFR Cluj: Giedrius Arlauskis (32 de ani, portar) și Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga).


„Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, Gazetei, celor de la CFR Cluj, lui Dan Petrescu. Mulțumesc, România!”, a declarat Omrani după ce a primit premiul de la Eric De Oliveira.

abonare newsletter