Sport

Continuă problemele cu banii la CFR! Ardelenii nu au plătit banii pe Golofca

Problemele cu banii la CFR Cluj sunt confirmate de un nou caz după ce în presă au apărut informaţii că Dan Petrescu este supărat pe conducere pentru că nu achită salariile la timp.

Campioana României nu a achitat încă celor de la FC Botoșani suma pentru achiziționarea lui Cătălin Golofca. Formaţia din Gruia trebuie să plătească 270.000 de euro trupei din zona Moldovei, dar banii încă nu au ajuns la Botoşani.

Cele două echipe au ajuns la o înţelegere prin care banii să fie plătiţi până la începutul lui octombrie, dar CFR Cluj a cerut o nouă amânare până în noiembrie. Botoşenenii au mai aşteptat o lună, dar tot fără rezultat în conturi.


“E sper că până la urmă cei de la CFR Cluj sunt oameni de cuvânt și îmi vor plăti banii pe Golofca. Eu am fost înțelegător cu dânșii, dar acum văd că acești oameni nu mi-au mai dat niciun semn, deși a trecut și sfârșitul lunii octombrie. Până la sfârșitul lunii octombrie conducătorii de la CFR îmi ceruseră să îi păsuiesc, iar eu văd că timpul a trecut și nimeni nu mă mai caută să discutăm de banii pentru Golofca”, a declarat Valeriu Ifitimie, patronul de la FC Botoșani pentru Prosport.

Cătălin Golofca a fost achiziţiont de CFR Cluj la finalul lunii august şi a apucat să evolueze în cinci meciuri pentru trupa din Gruia şi să ofere o pasă decisivă, fără să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. Mijlocaşul a fost adus în regim de urgenţă de campioana României în urma calificării în grupele Europa League.

abonare newsletter