Sport

"U" Cluj revine spectaculos şi obţine trei puncte mari în duelul cu Chiajna

Universitatea Cluj a câştigat trei puncte mari în duelul cu Concordia Chiajna din etapa cu numărul 16 din Liga a 2-a.

Echipa pregătită de Adrian Falub s-a impus cu 2-1 datorită a două goluri marcate în minutele 88, respectiv 90+3. Concordia Chiajna a deschis scorul în finalul primei reprize, atunci când trupa ilfoveană a obţinut o lovitură de la 11 metri după un duel între Bari şi Takacs la care arbitrul central a acordat lovitură de la 11 metri, deşi nu a existat un contact clar.

Clujenii au încercat să revină pe tabela de marcaj şi au profitat din minutul 68 de avantajul unui om în plus pe teren după ce Eugen Nica a fost eliminat în urma unui contact cu Telcean. Finalul de joc a fost unul nebun pe Cluj Arena după ce Florescu a restabilit egalitatea în minutul 88 cu un şut din interiorul careului de 6 metri, în timp ce Kay a adus toate cele trei puncte în minutul 90+3 după un gol înscris din interiorul careului de 16 metri.


Victoria obţinută în prelungiri o duce pe Universitatea Cluj până pe locul 10 cu 21 de puncte acumulate în acest debut de sezon cu probleme.

►”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio Miguel, Telcean, Tiago Gomes - R. Takacs (Kay 46'), Dican, Ceitil (Nic. Pîrvulescu 46'), Taub (G. Florescu 32') - Rafa Miranda, Gavra, Goga (cpt.)


Rezerve neutilizate: Gorcea - Guedj, Al. Pop, Burghele

Antrenor: Adrian Falub


►Concordia Chiajna: Al. Costache - Dumitraş (C. Neagu 46'), Stănică, Dobrosavlevici (cpt.), Fota - Ciucureanu, Al. Albu, L. Ion - Ivanovici, Eug. Nica, Bari (Vl. Olteanu 89')

Rezerve neutilizate: Greab - Paliu, Rob. Ivan, Hamzaoui, Vl. Georgescu


Antrenor: Erik Lincar

abonare newsletter