Sport

Mureșan, săgeți către Șepcile Roșii: “Clujul domină fotbalul românesc. CFR-ul, nu Clujul, să precizăm.“

Iuliu Mureșan, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a aruncat câteva săgeți spre Universitatea Cluj, marea rivală a feroviarilor.

Mureșan a plecat de la CFR Cluj de mai bine de un an, dar cu toate astea nu a uitat de rivalitatea cu Universitatea Cluj. Fostul președinte din Gruia a acordat un interviu amplu celor de la Fanatik  și nu s-a ferit printre altele să îi ironizeze pe fanii alb-negrilor.

“Fără să par lipsit de modestie, că nu vreau să mă laud…Am avut doar o mică parte din merit. Am fost un colectiv acolo și Arpi Paszkany, un băiat deștept căruia îi plăcea fotbalul și a investit mulți bani pentru pasiunea asta. Am reușit să mutăm capitala fotbalului din București înspre Cluj. Și lucrul ăsta se menține. Mă bucur foarte tare că, de atâția ani, din 2008 încoace, Clujul domină. CFR-ul, nu Clujul, să precizăm. CFR-ul domină fotbalul românesc. Precizarea e importantă.“, a afirmat Mureșan.


Fostul conducător al clujenilor este de părere că Juan Culio și Ciprian Deac au fost cei mai importanți jucători transferați în perioada din Gruia.

“Ciprian (n.r. Deac) și Culio, de care am vorbit. Un transfer foarte bun, păcat că a avut ghinionul să se accidenteze grav la noi, a fost brazilianul Didi, un jucător realmente impresionant. Era fantastic, avea niște execuții geniale. Și acum am în față imaginea momentului în care s-a accidentat, la Timișoara, ultimul meci din tur, într-un decembrie. A venit Torje, s-a împiedicat, și a căzut pe genunchiul lui, din lateral: ruptură de ligamente, menisc, n-a mai fost același când a revenit“, a explicat Mureșan.

abonare newsletter