Sport

NEBUNIE la Aeroport la revenirea EROILOR de la Glasgow! Petrescu și echipa, ovaționați de fani

Reveniți la Cluj-Napoca, miercuri seară, după victoria răsunătoare de la Glasgow, fotbaliștii de la CFR Cluj au avut parte de o primire călduroasă la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Zeci de fani ai vișiniilor i-au așteptat cu urale, aplauze și cântece de galerie pe elevii lui Dan Petrescu, „Bursucul” fiind ovaționat la scenă deschisă chiar în timpul interviului ad-hoc oferit jurnaliștilor. Rând pe rând, jucătorii campioanei au fost felicitați de „frânari”, majoritatea din Peluza Vișinie, primire absolut meritată după calificarea fantastică obținută împotriva super-campioanei Scoției.

CITEȘTE ȘI: EXISTĂ MIRACOLE! CFR Cluj, meci EROIC la Glasgow, „feroviarii” sunt în play-off-ul Champions League!


„Îmi pare bine că au venit la aeroport (n.red. suporterii)! E incredibil să mergi de două ori în Scoția și să câștigi. Meritul este în primul rând al jucătorilor, ei au intrat pe teren, dar și al staff-ului tehnic, al tururor din club. Mai avem o dublă cu Slavia Praga, dar nimeni nu este mai puternic decât Celtic. Nu i-am văzut încă pe cei de la Slavia, dar Celtic are jucători extraordinari, în special în atac”, a punctat tehnicianul campioanei, la revenirea în țară.

CITEȘTE ȘI: Boc se înclină în fața CFR-ului: „Ne-ați dat ocazia să trăim o seară magică acasă, la Cluj!”


„Am fost șocat, foarte mulți prieteni cu care nu am mai luat legătura demult, Poyet, Di Matteo, foștii directori de la Chelsea (n.red. i-au transmis mesaje de felicitare). Am primit mesaje din China, Qatar, Rusia! Am vorbit cu cei din Israel și m-au întrebat cum a fost posibil, le-am spus că dacă este seriozitate se pot face multe. Eu am mai făcut performanțe de astea, dar lumea uită. Oriunde am fost am făcut rezultate foarte bune. Am repetat-o mereu, dar nu mă înțelege nimeni!”, a declarat Petrescu, cel care și-a făcut timp și pentru câteva poze cu fanii mai norocoși.

CITEȘTE ȘI: Le-a închis gura! Petrescu, tranșant după „miracolul de la Glasgow”: „Suntem cei mai buni!” Mesaj pentru Gică Hagi

abonare newsletter