Sport

Le-a închis gura! Petrescu, tranșant după „miracolul de la Glasgow”: „Suntem cei mai buni!” Mesaj pentru Gică Hagi

Euforic după victoria splendidă de pe Celtic Park, 4-3, împotriva campioanei Scoției, Celtic Glasgow, antrenorul campioanei le-a dat lovitura de grație criticilor săi.

Le-a închis gura! Petrescu, tranșant după „miracolul de la Glasgow”: „Suntem cei mai buni!” Mesaj pentru Gică Hagi Le-a închis gura! Petrescu, tranșant după „miracolul de la Glasgow”: „Suntem cei mai buni!” Mesaj pentru Gică Hagi

„Feroviarii” au declanșat hora bucuriei imediat după fluierul final al „centralului” leton, pe gazonul unui Celtic Park redus la tăcere, continuând apoi fiesta și la vestiare. „Dacă bei un pahar de șampanie, îl bei și pe al doilea!”, a punctat Dan Petrescu, care, deși se bucură pentru calificarea echipei sale, susține că se gândește deja la următorul meci de campionat, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

„Suntem fericiți și mândri că am reprezentat România cu cinste! Sunt mulțumit că am închis gura celor care spuneau că CFR nu a meritat campionatele luate. Suntem o echipă fantastică, cea mai bună din România. Țineți minte când am fost supărat că încă se punea în discuție valoarea mea? Am demonstrat-o acum, în Champions League, am eliminat trei echipe mai bune ca noi”, a declarat „Bursucul”, într-o intervenție telefonică live la Digi Sport, imediat după fluierul de final de la Glasgow.


Dan Petrescu a dezvăluit apoi secretul cu ajutorul căruia echipa sa a reușit să răstoarne toate calculele, izbutind o victorie de răsunet pe Celtic Park, care coincide cu o calificare cel puțin în grupele Europa League. Așadar, din toamnă, în Gruia vor fi alte cel puțin trei meciuri europene, pe lângă duelul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga.

„Fiecare poate să zică ce vrea, dar după victoria asta mulți nu vor avea ce să mai zică! Le-am închis gura! Jucătorii sunt senzaționali, de asta m-am și întors la CFR, pentru acest grup minunat. Le-am spus că nu avem nicio șansă dacă ne apărăm, au un atac mult prea bun, trebuie să facem pressing tot meciul. Forța grupului, spiritul a fost cheia. Toți jucătorii pe care i-am ales, doar jucători cu caracter, nu neapărat cei mai tehnici, cei mai buni, dar cu caracter, au demonstrat-o pe teren”, a precizat „Bursucul”, care nu a ezitat să se plângă și de arbitraj, invocând un penalty neacordat la o cădere a lui Cipri Deac.


„Bursucul” a avut un mesaj și pentru Gică Hagi, cel care l-a criticat după remiza dintre Viitorul și Botoșani, scor 2-2, spunând că jocurile sunt făcute ca CFR să ia 100% din nou titlul. Petrescu spune că a fost felicitat de „Rege” după meci și că nu îi poartă pică fostului internațional. Pe de altă parte, prima pagină a site-ului UEFA a fost dedicată performanței „feroviarilor”.

„Toată viața îl voi respecta, este un antrenor bun, dar nu cred că îl ajută dacă se leagă de CFR, de Dan Petrescu, nu îl va ajuta să câștige. Probleme am avut doar cu arbitrii, nu cu prietenii. Îl respect pe Hagi, Doamne, ferește să nu mai fie declarații de genul despre echipa mea. Am primit patru mesaje de felicitare de la el, sunt convins că îi pare rău, Doamne, ferește să zic ceva rău despre el!”, a precizat Petrescu.

abonare newsletter