monitorulcj.ro Menu
Sport

Boc se înclină în fața CFR-ului: „Ne-ați dat ocazia să trăim o seară magică acasă, la Cluj!”

Boc se înclină în fața CFR-ului: „Ne-ați dat ocazia să trăim o seară magică aici, la Cluj!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a trimis o scrisoare de felicitare clubului feroviar după calificarea de răsunet a clujenilor în play-off-ul Champions League.

„Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic FC! Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Performanța voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obținută în deplasare, în fața a peste 60.000 de fani înfocați (n.red. capacitatea totală a Celtic Park este de 60.400). Modul în care ați luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin ci și o speranță – posibilitatea de a accede printre cele mai bune echipe de fotbal din Europa și de ce nu, din lume.


Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deși calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanție, sunt convins că veți lupta cu aceeași dârzenie și în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!”, se arată în scrisoarea edilului.


CITEȘTE ȘI: EXISTĂ MIRACOLE! CFR Cluj, meci EROIC la Glasgow, „feroviarii” sunt în play-off-ul Champions League!

CITEȘTE ȘI: Le-a închis gura! Petrescu, tranșant după „miracolul de la Glasgow”: „Suntem cei mai buni!” Mesaj pentru Gică Hagi