Sport

U-BT Cluj pregăteşte încă două transferuri înaintea startului de sezon

U-Banca Transilvania Cluj a fost una dintre cele mai active echipe din România pe piaţa transferurilor în această vară.

Formaţia condusă din această vară de Dusko Vujosevic se va reuni pe 5 august la Cluj-Napoca, iar antrenorul sârb aşteaptă încă doi jucători străini până la startul pregătirii.

U-Banca Transilvania Cluj i-a transferat până în acest moment pe Brandyn Curry, Karlo Zganec, Artis Ate, Patrick Richard şi Rareș Uță, dar sunt aşteptaţi încă doi jucători pe poziţile 4 şi 5.


“Nu am definitivat încă lotul, urmează să mai aducem doi străini pe pozițiile patru și cinci. După cum ați văzut, în cupele europene vom juca cu KB Rahoveci din Kosovo. Cred că a fost o tragere la sorți potrivită pentru noi”, a declarat Branko Cuic.

Directorul sportiv al echipei a vorbit şi despre programul de pregătire pe care îl va avea echipa în următoarele săptămâni


“Primul cantonament îl vom desfășura pe plan local, la Cluj-Napoca. Vom juca și un meci amical, împotriva unui adversar modes, care va fi anunțat ulterior. Vom merge la începutul lunii septembrie în Serbia, la Belgrad, pentru două jocuri amicale. De la Belgrad vom merge direct la Sarajevo, acolo unde vom evolua la puternicul memorial Mirza Delibasic. În cele din urmă vom reveni la Cluj-Napoca, unde le vom prezenta fanilor noștri lotul pentru noul sezon.“, a spus Branko Cuic.

 

Etichete: u-bt cluj
abonare newsletter