Sport

Doi români în echipa ideală a fazei grupelor la Euro U-21. Manea, printre remarcaţii turneului

Doi fotbalişti români au fost aleşi în echipa ideală a fazei grupelor la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino.

Echipa naţională de Tineret a României Echipa naţională de Tineret a României

România a reuşit să se califice în semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia, iar Cristi Manea şi George Puşcaş au fost aleşi în echipa ideală a fazei grupelor întocmită de site-ul whoscored.com, unul dintre cele mai bune din lume când vine vorba de analize statistice ale fotbaliştilor.

Cristi Manea, fundaşul care a evoluat în ultimele două sezoane la CFR Cluj, a fost ales în flancul drept al defensivei după cele trei partide în care s-a achitat excelent de sarcini. Manea a strâns o medie de 7,5 pentru cele trei meciuri şi este titular într-o echipă în care se remarcă fotbalişti de la Real Madrid, RB Leipzig, AS Roma.


George Puşcaş, autorul a 2 goluri la acest turneu final, şi-a câştigat locul în linia ofensivă după cele trei meciuri în care a marcat, a scos o lovitură de 11 metri şi a ţinut excelent de minge în fazele de contraatac până când a avut susţinere din partea colegilor. Atacantul care a evoluat în ultimul sezon la Palermo a primit o notă medie de 7,35 pentru faza grupelor.

Echipa ideală a grupelor EURO 2019:


Iversen (Danemarca) - Manea (România), Bielik (Polonia), Upamecano (Franţa), Maehle (Danemarca) - Chiesa (Italia), Ceballos (Spania), Pellegrini (Italia), Richter (Germania) - Puşcaş (România), Waldschmidt (Germania)

Etichete: cristi manea
Ultimele Stiri
abonare newsletter